dag 2 på Trafikaltgrunnkurset..

da var jeg ferdig med dag 2 på trafikaltgrunn kurs.. ikke det at det er kjempe gøy.. ikke noe jeg gleder meg til og gå på.. men det er vært og ta det.. så nå er jeg snart kalr for og ut å kjøre.. eller ikke helt klar for og ut og kjøre.. men i værtfall sitte bak ratte og late som jeg kjører.. hehe tror pappa gleder seg mer en meg til og ut og øvelses kjøre med meg.. :P jeg synte i grunn det er litt skummelt.. men men.,, blir vel bedre nå jeg får lært og starte denna kassa med 4 hjul :P hehe-... men god natt

opel20logo

9788273102096

Har du tatt trafikaltgrunnkurs eller ??
3 kommentarer

Det er litt skummelt i starten, men så kommer en fort inni det altså :) jeg er jo den pingla, så tør ikke øvelseskjøre med pappa mer, da han ikke sitter med pedaler på sin side som en kjørelærer feks. Så får vente til jeg har penger ta kjøretimer ;) lykke til! :)

inecke

24.jun.2009 kl.17:19

jeg syntes det er mye bedre og øvelses kjøre med pappa.. for han kjenner meg og jeg kjenner han.. så da føler jeg meg mye mer trygg: )
Skjønner :) Er mange som føler det sånn også, og det gjør igrunn jeg og, men var han som råda meg til å ta det med kjørelærer siden alle lærer en forskjellig.. og da kan det bli kluss, når du først skal på kjøreskole sant :) men er jo ikke sikkert det er sånn med deg forde :)

Skriv en ny kommentar

Mamma til en liten prins

Mamma til en liten prins

18, Drammen

Er en jente fra drammen : )på bloggen min skriver jeg om alt som faller meg inn, om hverdagen og ellers ting som intreser meg, som jeg vil dele med deg! jeg har en sønn, som kom til verden 11,10,09 og jeg stor trives i mammarollen.. livet er topp : )<3 bare å spøre om du lurer på noe : ) mail: inecke-92@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits