oppdatering fra dagen : )

i dag reise søs og pappa til tyrkia.. så da skal jeg passe vakkertufsen denne uka.. di dro i 1 tiden, så etter di hadde dratt la jeg vakkertufsen for en liten formidagsdubb,, han sov i ca 2 timer,, da han våknet igjen fant vi ut at vi skulle kle på oss regntøy og gummistøvler.. siden det hadde regna en del så det var veldig vått,, det var heldigvis oppholds vær da vi var ute og lekte,, vi gikk ned til barnehagen og lekte litt der.. : ) 
når vi kom hjem igjen etter å ha vært ute i gått over en time, så vi litt på barnetv,, før det var tid for litt middags mat : ) så var det bading og melkeflaskekos på fanget før senga sto for tur.. så nå sitter jeg her og ser litt på tv og slapper av,, ekke så alt for lenge til jeg heller skal ta kvelden.. skal tidlig opp i mårra.. vakkertufsen skal en liten tur i barnehagen og jeg skal en tur og ordne noen små ting i byen sammen med julia : ) 

Hva har du gjort i dag ?

img1822

img1826


img1820


img1831


img1833


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mamma til en liten prins

Mamma til en liten prins

18, Drammen

Er en jente fra drammen : )på bloggen min skriver jeg om alt som faller meg inn, om hverdagen og ellers ting som intreser meg, som jeg vil dele med deg! jeg har en sønn, som kom til verden 11,10,09 og jeg stor trives i mammarollen.. livet er topp : )<3 bare å spøre om du lurer på noe : ) mail: inecke-92@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits