sååå lei a gitt..

nå er det bare litt over 5 uker igjen til lillemann kommer,, å jeg gleder meg så sinsykt til å få han ut,, koslig og være gravid,, men man blir lei det i lengden,, å nå er magen i veien hele tiden, vondt har det også blitt så jeg får ikke sove om natta.. jeg har sovet ca 4 timer på 5 døgn,, så jeg er litt trøtt og sliten kan man si... jeg føler meg som en dopa frosk eller noe.. men selv om alt er veldig slitsomt å ikke så bra nå,, så er det verdt det.. det kommer til og være den største gaven jeg noen gang har fått.. : ) sååå jeg gleder meg : D <33 

i dag skal jeg hente vakkertufsen i barnehagen litt tidlig,, han skulle egentlig ha fri i dag,, men siden jeg ikke er så god form tok han en tur ditt for og leke og få ut litt energi,, så jeg kan heller hente han litt tidlig.. det er i grunn veldig kaldt ute i dag,, men nå ser jeg at sola kommer fram så da blir dagen sikkert ganske så fin alikevel : )

hva skal du i dag da ?

høstxcv

slenger med et bilde av et fint høsttre,, fordi jeg ser ut som en dopa frosk. ;)


 

4 kommentarer

Det er nok slitsomt i lengden, ja. Leit høre du har vondt, men det er ikke lenge igjen til han kommer nå da :) men går sikkert ikke like fort for deg, som må leve med plagene. Men du må bare ta det med ro så godt du kan, og ta litt vare på deg selv også. Synes du står på hele tiden jeg, selv om du er gravid, så synes det er beundringsverdig. Du må være veldig sterk :)

inecke : )

23.sep.2009 kl.13:24

hehe takk for det,, ja jeg burde nok ta ennå litt mer vare på meg selv,, men jeg er bare sånn som alltid tenker på at alle andre skal ha det bra før jeg tenker på meg selv.. slitsomt å være så dårlig form,, så gleder meg masse til han kommer : ) ossen er formen din om dagen da ?
Skjønner det. Men du må nok snart begynne tenke litt mer på deg selv i første rekke, for ellers får ikke kroppen og sjelen det noe godt :/ Formen min begynner bli bedre, men var litt uheldig dra på meg halsbetennelse og influensa rett etter operasjonen i forrige uke. Så da blir man jo ekstra sliten. Men på bedringens vei nå. Håper du snart også er. Så noe om feber, og det er ikke mye godt :( influensa fått du og eller?

inecke

25.sep.2009 kl.17:53

nei det er nok ikke det jeg har fått..

Skriv en ny kommentar

Mamma til en liten prins

Mamma til en liten prins

18, Drammen

Er en jente fra drammen : )på bloggen min skriver jeg om alt som faller meg inn, om hverdagen og ellers ting som intreser meg, som jeg vil dele med deg! jeg har en sønn, som kom til verden 11,10,09 og jeg stor trives i mammarollen.. livet er topp : )<3 bare å spøre om du lurer på noe : ) mail: inecke-92@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits