Tallak Elias's første jul : )

litt treig jeg men her kommer et lite innlegg om gårsdagen..
det var som sakt første julen til lillegutt,, å nei han er ikke mer en 10 uker.. å skjønner ikke stort,, men alikevel var dagen spesiel for meg,, første julen som mamma,, noe som selvfølgerlig er veldig stas : )
vi feiret jul hos mamma,, sammen med mamma,  trine, søs oliver, lillebror, pappa, meg og tallak... kvelden blei kansje ikke helt som jeg hadde sett for meg men alikevel var den veldig koslig,, vi spiste middag klokken 5 med sølvguttene i bakrund,, di synger jo julen inn vært år : ) jeg spiste litt etter di andre siden lillegutt hadde jo feber og alt så han bare gråt og ville henge på armen min og kose hele tiden,, egentlig var han veldig trøtt,, men siden han får en litt sterk medisin 5 ganger om dagen så blir han mer våken en han blir trøtt,, han får ikke sove så han blir utrolig overtrøtt.. men i dag er fomen hans mye bedre og lilleman har vært blid og fornøyd : ) sov faktisk for første gang over 6 timer i natt noe mamman hans satt stooor pris på : )
men tilbake til gårsdagen,, etter pakkene kom jagu nissen på besøk : ) hehe noe tantes vakkertufs oliver syntes var veldig stas,, med en gang var det veldig skummelt og han blei litt redd og gjemte seg bak mimmi men etter vært var det stas og han satt på fanget til nissefar og syntes det var super gøy : )

så var det tid for pakker og det tok laaang tid,, men vi hadde en del pauser med riskrem og godis da: ) men i værtfall var kvelden i utganspunkte veldig koslig.. og både jeg og lillemann fikk mange finegaver : ) jeg var litt sliten i henda mine etter all åpningen av pakker sidne jeg måtte jo åpne alle pakkene for lillemann også : ) men i værtfall var jeg veldig fornøyd med både gavene og kvelden,, : )den fine danse olebrummen han fikk til jul : ) det var stas <3 
 


i slapper litt av i vippestolen med elefant teppe han fikk av onkel ; )

flere bilder av julekvelden og hva vi hadde på oss kommer seinere..
bildene er på kameraet til søs ; )

hadde du det fint på julekvelden
hva fikk du ?

IH<3 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mamma til en liten prins

Mamma til en liten prins

18, Drammen

Er en jente fra drammen : )på bloggen min skriver jeg om alt som faller meg inn, om hverdagen og ellers ting som intreser meg, som jeg vil dele med deg! jeg har en sønn, som kom til verden 11,10,09 og jeg stor trives i mammarollen.. livet er topp : )<3 bare å spøre om du lurer på noe : ) mail: inecke-92@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits