utrolig hva et lite smil gjør med en sliten mamma

ja faktisk, så er det helt utrolig hva et lite smil gjør med en sliten mamma,, Tallak Elias har vært kjempe dårlig og slapp i heledag,, han har verken spist eller drukket noe og bleiene har vært hel tørre,, han har hosta til han har kasta opp selv om det ikke har vært mye som har kommet opp siden magen har vært helt tom,, han har stort sett ligget på fanget mitt i heledag,, men jeg prøvde og legge meg litt med han på ettermiddagen i dag og da sovna han helt inntil meg,,  han var så sliten så det var godt han fikk sove litt,, etter vi sto opp igjen  fikk han en romperakett,, og litt etter det blei han litt piggere,, jeg fikk faktisk i han litt saft,, og enn halv flaske melk,, og jammen kom ikke smilet også,, det glede en sliten mamma det,, han pleier jo og være i stor humør heletiden men idag har han ikke orka og smile eller le eller noen ting,, skjønner jo det.. det orker ikke jeg heller når jeg er syk,, så etter kveldsstelle prøvde jeg med litt mere mat men da ville han ikke ha,, jeg la meg litt sammen med han og lista meg ut når han hadde sovna,, han sovna ganske fort,, heldigvis så håper for hans egen del at han får en god natt med søvn og at han er litt bedre i morgen :)

han var veldig fornøyd da han fikk ligge i mammas seng da <3IH<3

6 kommentarer

vikka

20.apr.2010 kl.23:18

Så søt! Men han såg litt slapp ut ja :s

Tina,Mamma til Nicolay

20.apr.2010 kl.23:32

Prøv å gi han eple most sånn i glass flaske. Også kan du jo prøve å koke vann med bitte litt salt,sukker og havregrynn i noen minutter, sil bort havregryn å gi den saften som blir av dette, også kan du kjøpe farris å riste ut kullsyre. Dette ble jeg anbefalt når min gutt ikke fikk i seg no særlig med mat å drikke og hadde diare og spydde. Det er mye næring i den havregryn greia, det er naturlig salt i farris som binder magen og eple most er jo også litt ekstra næring i:)

mari

20.apr.2010 kl.23:37

Stakkar liten da.Håper han snart blir bedre.

Anne, mamma og gravid

20.apr.2010 kl.23:48

Stakkar lille! Jeg vet hva du mener, når det føles ut som om dagen er på bånn så er den plutselig helt på topp igjen takket være et smil fra sitt barn:)
Stakar liten :( God bedring til han <3 Håper han blir frisk snart :) Flink du er med han :)

Hilde-Kristin

21.apr.2010 kl.08:23

Stakkars liten da. Sofie hadde noen sånne dager, ville ikke spise eller drikke og bleiene var rimelig tørre. Eneste jeg fikk i henne var havrekjeks og Pops... (puffet ris) Ikke all verden da, men litt. Også plutselig dukket det opp ei ny tann... og matlysten var tilbake. Kanskje det er det som plager lillegutten?

Skriv en ny kommentar

Mamma til en liten prins

Mamma til en liten prins

18, Drammen

Er en jente fra drammen : )på bloggen min skriver jeg om alt som faller meg inn, om hverdagen og ellers ting som intreser meg, som jeg vil dele med deg! jeg har en sønn, som kom til verden 11,10,09 og jeg stor trives i mammarollen.. livet er topp : )<3 bare å spøre om du lurer på noe : ) mail: inecke-92@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits