Kald Høst tur & 85 år's lag : D

det har vært en bra lørdag, vi var tidlig oppe som vi pleier, og det er litt tungt og stå opp halv 7 på en lørdag, men det blir en vane, jeg fikk pusla med litt ting og tang rundt i huset før jeg bestemte meg for og bade og stelle lilleprins for å så gå en tur, jeg beregna og gå tur til sove tid så lilleprins kunne sove ute i frisk luft. da jeg kom ut så jeg at gradestokken viste - 2 grader, så tyderlig at det nærmer seg vinter, leit og si det, for jeg er så glad i høsten. men men vi hadde en fin trilletur i kaldt høst vær. fikk vært ute i nesten 2 timer :)lilleprins sover i vogna, godt pakka inn i kulla :)<3

ellers har vi vært i 85 år's bursdag til oldemor (tippoldemoren til lilleprins) der fikk vi servert masse god mat og kaker, så det var veldig bra :)

Tallak Elias & Ida leka så fint sammen :)

 

masse gode kaker :)

nå er lilleprins i seng for en stund siden, snart natta på meg å.

- Hva har du gjort i dag ?

IH<3

4 kommentarer

Hilde-Kristin

17.okt.2010 kl.07:33

Nam, de kakene så kjempegode ute:) Savner faktisk veldig den tiden hvor jeg trillet tur mens snuppa sov. Lille babyen min som er blitt så stor. Men forsåvidt, ingenting tilsier at jeg ikke kan gjøre det enda. Men hverdagen raser jo avgårde, tror jeg skulle ønske jeg fikk permisjonstiden tilbake jeg;)

Mamma til en liten prins

17.okt.2010 kl.08:50

Hilde-Kristin: ja tiden flyr avsted, bare i helgene innimellom jegbhar tid til og trille tur mens lilleprins sover oxo, på dagen er jo han i barnehagen og jeg på skolen, så savner permisjonen jeg å.

Kristina, mamma til en Prins!

17.okt.2010 kl.20:23

Hei! Gratulere så mye!:) Du har vunnet konkurransen min om å få et par skinntøffler til den lille:)

Skriv til meg i innboksen så ordner vi rsten der:)

villaveien

17.okt.2010 kl.20:54

Fantastisk fin header!!

Skriv en ny kommentar

Mamma til en liten prins

Mamma til en liten prins

18, Drammen

Er en jente fra drammen : )på bloggen min skriver jeg om alt som faller meg inn, om hverdagen og ellers ting som intreser meg, som jeg vil dele med deg! jeg har en sønn, som kom til verden 11,10,09 og jeg stor trives i mammarollen.. livet er topp : )<3 bare å spøre om du lurer på noe : ) mail: inecke-92@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits