Hva er disse smertene ?

for et par dager siden beg jeg å få kjempe vondt etter jeg hadde spist, og beg og lure på om det var noe jeg ikke tålte, men tenkte egentlig ikke så mye over det, i går kveld var jeg så dårlig form når jeg la meg at jeg omtrent ikke klarte og stå på beina mine, det endte med en natt i tårer og jeg lå som en krølla ball i fosterstilling, jeg har syke smerter neders i magen på høyre side, i dag har jeg omtent ikke fått i meg noe mat, men som den lille opptimisten jeg er dro jeg på skolen, jeg var der hele dagen men krølla meg sammen der å siden det er vondt og sitte eller stå oppreist. etter skolen måtte jeg bare dra hjem og legge meg på sofaen før jeg fikk manna meg opp til og gå til barnehagen og hente prinsen, seinere i kveld har jeg bare liggi på sofaen som en krøllaball nok en gang mens bestefar (min pappa) har passa prinsen og lakt han for meg, det er virkerlig ikke noe godt.

- har du hatt noe lignene?

- Noe forslag til hva det kan være ?

IH<3

15 kommentarer

mammantiljessica

08.des.2010 kl.19:31

Blindtarmen kanskje??

Linda Detterberg

08.des.2010 kl.19:35

Høres ut som blindtarmbetennelse. Hadde jeg vært deg, hadde jeg ringt legevakten med en gang og fått en sjekk. Er det blindtarmen kan det være livsfarlig, går du for lenge med det kan den sprekke. God bedring og lykke til!

Kristina, mamma til en Prins!

08.des.2010 kl.19:48

Er bare å få det sjekka! Go bedring:)

myruin

08.des.2010 kl.19:48

uansett hva det er, så bør det jo sjekkes!!! Det er IKKE vanlig å ha så vondt over tid! (og jeg VET det er lett å si det, jeg var hos lege i dag etter å ha utsatt det i 2-3 uker..)

Men ta å sjekk det!!

Tina - 22år og mamma til Malin

08.des.2010 kl.19:59

Takk for kommentaren :)

Ha en flott dag!

Åssen str trenger du til bodyene? Kan du skrive tilbake litt lettere.

Mamma til en liten prins

08.des.2010 kl.19:59

myruin: takk for tips, skal ringe legen i morgen

Mamma til en liten prins

08.des.2010 kl.20:00

Linda Detterberg: ææ skummelt, skal ringe legen i morgen

Linda Detterberg

08.des.2010 kl.20:24

Ja ring legen i morgen, bedre med en sjekk for mye, enn en for lite. Lykke til, ordner seg nok. Og håper det går over fort og ikke er noe farlig :)

Elisabeth

08.des.2010 kl.21:31

Blindtarm eller cyste på eggstokken? Sistnevnte har jeg selv hatt, men det gir STERKE og kortvarige smerter, akkurat når den sprekker.. god bedring ihvertfall!

Mariemamma

08.des.2010 kl.21:52

Cyste på eggstokken, men det kommer og går ikke mange ganger tror jeg. Men det kan være gallestener! Det hadde jeg, og smertene er veldig lignende de du beskriver. Helt forferdelig når man har "anfall" men ikke vondt i det hele tatt mellom slagene. Jeg måtte fjerne galleblæren, men har ikke hatt et anfall siden og man trenger den ikke til noe så bare bra å bli kvitt vondten. Eller så kanskje det kan være blindtarmen...!

God bedring!!!

Mariemamma

08.des.2010 kl.21:53

Og, som mange andre sier... Ringe legen :)!

Elisabeth

08.des.2010 kl.22:25

Mariemamma: Jo, cyste på eggstokken har jeg hatt mange ganger, dessverre. Og like vondt hver gang. Første gangen sprakk en stor blodcyste, og da måtte jeg til sykehuset i ambulanse - så det er vondt, og kan skape mye problem, ja.

myruin

09.des.2010 kl.19:37

huff, hvordan går det med deg??!
Lurer jeg på også.. kommet deg til legen, og hva sa han isåfall?

Linda

12.des.2010 kl.21:43

Nå lurer jeg veldig på hvordan det går med deg? Ikke sett noe innlegg på flere dager. Håper du har kommet deg til legen og at du blir bra igjen snart. Tenker på deg, og god bedring :)

Skriv en ny kommentar

Mamma til en liten prins

Mamma til en liten prins

18, Drammen

Er en jente fra drammen : )på bloggen min skriver jeg om alt som faller meg inn, om hverdagen og ellers ting som intreser meg, som jeg vil dele med deg! jeg har en sønn, som kom til verden 11,10,09 og jeg stor trives i mammarollen.. livet er topp : )<3 bare å spøre om du lurer på noe : ) mail: inecke-92@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits