15 månder!

lilleprinsen er hele 15 månder i dag, tiden går så fort og jeg syntes ikke det er lenge siden gutten min fylte 1 år. det er kjempe flott og se utviklingen hans og han er en fantastisk liten gutt som kan og gjør masse, mange ord har han fått noe som er kjempe gøy, da det blir litt lettere og skjønne hva han har behov for.

lilleprins går i barnehagen 5 dager i uken, mens jeg er på skolen, dagene hans varierer veldig siden jeg slutter veldig varierende, noen dager blir lange for han mens andre dager blir korte. han stor trives i barnehagen så det er ikke noe problem.

ellers går vi fortsatt på babysvømming trinn nr 5. barna vi går med er litt eldre siden vi har hoppen over et kurs, men det takler prinsen kjempe fint, den eneste forskjellen er at han er litt mindre i sørrelse siden noen av barna er 3-5 månder eldre. ellers gjør han akk det samme som di. dykker under ring, flytter med armeringer, sklir i sklie, hopper fra kanten osv osv, han elsker og bade så dette er noe vi kommer til og fortsette med en god stund fremover :)

ellers er han en frisk liten gutt som stort sett er veldig bli og glad, ikke ofte det er furting, men han veit hva han vil og er veldig bestemmt.

han er også en sosial liten gutt som liker og være på besøk og da spesielt til di som har barn på samme alder, jeg har jo flere venniner med barn på ca samme alder og det er kjempe gøy å se hvordan di krangler, tar fra hverandre lekene og viser hvor glad di er i hverandre.

før jeg veit ord av det er prinsen min blitt skolegutt.


Mamma ELSKER deg Tallak Elias du er en vakker liten gutt jeg er utrolig stolt av :)

- Hvor gammel er barnet/barna dine?

IH<3

11 kommentarer

mammantiljessica

11.jan.2011 kl.19:28

Gratulerer med 15 mnd:)

Jessica har akkurat fylt 2 år,men det vet du jo:)

Pearl

11.jan.2011 kl.19:34

God han er :) Hvordan synes han de lange dagene i barnehagen er?

mammawesterheim

11.jan.2011 kl.19:35

Jeg angrer litt på at vi aldri ble med på baby svømming :/! men han går jo i gruppesvømming da =)!

Flinke Tallak Elias <3

Mamma til en liten prins

11.jan.2011 kl.19:48

Pearl: heldigvis ikke så ofte han har lange dager, men han takler det veldig bra han trives så veldig godt :) men han blir nok litt mer sliten en di lange dagene. men syntes det går veldig bra :)

Mamma til en liten prins

11.jan.2011 kl.19:50

mammawesterheim: men gruppesvømming høres fint ut det å :)

han trives i hvertfall veldig godt på svømming så glad vi går på det :)

Mamma til en liten prins

11.jan.2011 kl.19:50

mammantiljessica: takk for det :) jessica er jo så go da :)

Tiinaandreassen

11.jan.2011 kl.19:58

Tiden går ganske fort ja, synes det ikke er lenge siden Joachim ble 1 år heller og nå er han 2 år :)

Aurora - Mor - Kjæreste

11.jan.2011 kl.20:35

Gratulerer!!

Linda

11.jan.2011 kl.22:31

Oj 15 mnd alt? Synes ikke det er lenge siden har var 1 år. Huff, tiden går så fort med de små, men hver alder har sin sjarm :) Han er helt nydelig, all grunn til å være stolt :) Victoria er 10 mnd nå og begynner fulltid i barnehagen om 2 måneder, det blir spennende. Jeg gruer meg, men tror nok det vil gå fint :) Barna har gått av å være i barnehage å sosialisere seg med andre barn :)

Mamma til en liten prins

11.jan.2011 kl.22:55

Linda: ja tenk på det, tiden flyr av gårde. husker jenta di kom til verden å går fort. blir nok litt skummelt og levere henne, men hu kommer sikkert til og stor trives så da går det nok kjempe fint :)

Anna Elholm

14.jan.2011 kl.12:20

så hærlig gutt du har da :)

Skriv en ny kommentar

Mamma til en liten prins

Mamma til en liten prins

18, Drammen

Er en jente fra drammen : )på bloggen min skriver jeg om alt som faller meg inn, om hverdagen og ellers ting som intreser meg, som jeg vil dele med deg! jeg har en sønn, som kom til verden 11,10,09 og jeg stor trives i mammarollen.. livet er topp : )<3 bare å spøre om du lurer på noe : ) mail: inecke-92@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits