Babyprodukter!

i dagens samfunn har vi blitt noen hyseriske krabater som egentlig er veldig kresene, man kan ikke gjøre sånn og sånn. f.eks når man får barn nr 2-3 eller 4 så skal man plutserlig kjøpe alt nytt av alt selv om man har det som trengs fra di andre barna, det har blitt et kjøp og kast samfunn, og om ikke alle er helt a4 så er man ikke bra nok.

det jeg egentlig vil snakke litt om er babyprodukter, alle bruker forskjellig og mener forskjellig, noen produkter passer perfekt til en unge mens en annen unge kan ikke bruke di produktene.

å det som er at det blir litt det samme som kjøp og kast, bare at her sier vi bruk det ellers er du ikke bra nok.

jeg leser så mange steder, på andre blogger  osv, at om man bruker ditt og datt så er det farlig og det er ikke bra og da er du ikke bra nok, som bruker det på barnet ditt. kan ikke folk bare gi seg og ikke tenke på alle andre hele tiden, selvfølgerlig har man lov og si sin mening ikke det jeg sier, men man trenger ikke være stygg og slenge dritt for det.

Lilleprins bruker en serie som heter sebamed, som jeg kjøper på apoteket, den har jeg brukt siden han blei født.

nå har det også kommet en ny serie som heter dermica, foreløpi har vi bare brukt shampooen og zinksalva, men jeg er fornøyd så langt så får vi se.

jeg er alltid åpen for og prøve nye produkter og syntes egentlig det er litt gøy :)

et produkt vi styrer unna det er natusan, min mening er at lilleprins blir mer tørr i huden enn myk. men det er kun min mening og mine valg for det er bare mitt barn jeg snakker om når jeg sier at jeg liker disse produktene du kan være helt i mot og det er helt greit, vi mener og syntes forskjellig

det jeg prøver og få fram er at alle andre er ikke dårlige mennesker selvom du er uennig i at det di gjør eller bruker ikke er bra, det er lov og være uennig og ha menineger men man trnger ikke være slem for det og selvom andre ikke er helt som deg så betyr ikke det at du er perfekt.

viktig og huske på, du som mamma bestemmer over ditt barn og hva du gjør, kjøper og bruker til ditt barn viktig og ikke tenke på hva alle andre mener om deg eller det du gjør, for du veit best oven for deg selv og ditt egent barn :)

så da lurer jeg på:

- Ossen produkter bruker du til ditt/dine barn?

- Hva mener du om bruk og kast samfunne vi har kommet inn i?IH<3

10 kommentarer

Vemund Eldegard

12.jan.2011 kl.19:23

Kjempe fin blogg ! : )

Skal prøve å følge deg videre ( - ;

DIVAMAMMA.COM

12.jan.2011 kl.19:48

Jeg bruker kun naturlige og økologiske produkter til mitt barn. Jeg ser absolutt ikke ned på andre mødre, som ønsker å bruke produkter fra apoteket til sitt barn. Jeg pleier som regel å skrive innlegg om hva slags ingredienser det inneholder, kun for å opplyse og hjelpe. :-)

Jannike

12.jan.2011 kl.20:38

i starten brukte vi bare libero,men etter at trollet fikk eksem har vi brukt apo base og dermica.

Mamma til en liten prins

12.jan.2011 kl.23:03

Jannike: ja veldig fine produkter :) apobase bruker vi til kroppen på utslettene etter du ambefalte den og jeg har forelsket meg i den kremen, dermica den nye serien er jo veldig fin så gleder meg til og teste den videre :)

Frøken Nille

13.jan.2011 kl.12:34

Har utfordret deg på bloggen min :)

Tina - 22år og mamma til Malin

13.jan.2011 kl.14:54

Du kan lese litt om sykdommen min her: http://tiinuz88.blogg.no/1263466807_mitt_liv_med_en_skjel.html

Jeg er inn og ut av riksen for å ta prøver og Malin er inn av kr.sand og Arendak pga masse anda.

Takk så masse :)

Elisabeth

13.jan.2011 kl.15:31

Det er det som er så fint med ulike merker - valgfriheten :) hver enkelt velger de produktene som passer en best. Sånn er det jo ikke bare med babyprodukter, men gjelder alt annet også. Så det som passer noen bra, passer kanskje ikke andre.

Elisabeth

13.jan.2011 kl.15:33

Og når det gjelder bruk og kast samfunnet, selv om jeg ikke har noen barn og den pakka enda, så synes jeg det er sykt. Mange godt brukte ting, som går an å bruke videre. Så lenge det er sikkert og velfungerende. Men selvfølgelig alltid moro med noe nytt, også. Men alt med måte :)

Linda

13.jan.2011 kl.18:35

Vi bruker sebamed og er kjempe fornøyde med den :) Visse liberoprodukter fungerer fint også, der bruker vi babywash og sinksalve :)

Blir irritert når jeg tenker på bruk og kast systemet, det er sykt!!
Jeg har brukt Natusan på Emma Victoria siden hun ble født. Eller bare baby olja og den i bade vannet. Den sinksalven vi har er fra en helsekostbutikk (husker ikke merket) Og A kremen er fra apoteket :) Emma Victoria har ikke reagert på noe, hun har aldri hatt eksem eller utslett. Så det funker for Emma Victoria :)

Skriv en ny kommentar

Mamma til en liten prins

Mamma til en liten prins

18, Drammen

Er en jente fra drammen : )på bloggen min skriver jeg om alt som faller meg inn, om hverdagen og ellers ting som intreser meg, som jeg vil dele med deg! jeg har en sønn, som kom til verden 11,10,09 og jeg stor trives i mammarollen.. livet er topp : )<3 bare å spøre om du lurer på noe : ) mail: inecke-92@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits