Tantes LilleGutt!!

tantes lillegutt har bursdag i dag og bli hele 3 år, hvor er tiden blitt av jeg husker det som det skille vært i går, da jeg fikk telefon fra min kjære søster om at jeg skulle bli tante, å nå er den vakre gutten bltt hele 3 år. Jeg har alltid kalt Oliver for vakkertufsen, og den dagen han står til konfirmasjon, kommer jeg til og bli stifta som den dumme tanta som dritern ut, men pr dags dato har vi et utrolig bra forhold. noe jeg er veldig glad for.

du er en utrolig nyderlig gutt, som kommer med mange søte morsome og flaue gullkorn, hvor du lærer alle ord det vet jeg ikke hehe, men et sikkerlig sjarmtroll det er du.

jeg er utrolig glad for og få være tanten og faddern din, og gleder meg til alle åra oppigjennom, jeg vil alltid være her for deg gutten min, og jeg stiller opp den dagen du ringer og sier nå har jeg driti meg ut ikke si det til mamma. hehe det er det tanter er for.

Håper du får en fin barnebursdag til uka, oxo gleder vi oss masse til og feire deg i helga, veldig glad i deg Oliver <3

stoooor klem fra tante <3


Tallak Elias 15 månder & Oliver 3 år <3Mamma/Tante sammen med di beste små trolla i verden <3Tante er utrolig glad i deg Oliver <3

IH<3

4 kommentarer

For noen skjønninger:)

*Jane Emmanuela*

28.jan.2011 kl.22:37

Tusen takk :)

Hærlige bilder <3

Mamma Iselin

28.jan.2011 kl.23:39

så fine bilder :) Nydelige små søtinger :)

Ha en fin kveld :)

*Jane Emmanuela*

28.jan.2011 kl.23:43

Tusen takk :) Angrer skikkelig på at

jeg ikke tok sånne bilder når jeg gikk med de to jeg har fra før :/

Skriv en ny kommentar

Mamma til en liten prins

Mamma til en liten prins

18, Drammen

Er en jente fra drammen : )på bloggen min skriver jeg om alt som faller meg inn, om hverdagen og ellers ting som intreser meg, som jeg vil dele med deg! jeg har en sønn, som kom til verden 11,10,09 og jeg stor trives i mammarollen.. livet er topp : )<3 bare å spøre om du lurer på noe : ) mail: inecke-92@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits